Окончателно признаха за виновен В. В. за извършено от него умишлено

...
Окончателно признаха за виновен В. В. за извършено от него умишлено
Коментари Харесай

20 години затвор за извършителя на жестокото убийство в ж.к. Банишора

Окончателно признаха за отговорен В. В. за осъществено от него съзнателно убийство с особена свирепост. Съдът му налага наказание 20 години „ отнемане от независимост “.

С предишна присъда Софийски градски съд (СГС) призна подсъдимия за отговорен в това, че за времето сред 23:30 ч. на 15.01.2019 година и 04:00 ч. на 16.01.2019 година, в гр. София, ж.к. „ Банишора “, съзнателно и с особена свирепост е умъртвил К. С. по време на интимна непосредственост и му наложи наказване „ пожизнен затвор “ при първичен специфичен режим на изтърпяване.

Софийският апелативен съд (САС) потвърди постановеното от по-долната инстанция, а през 2022 година Върховен касационен съд промени наказването на „ отнемане от независимост “ за период от 20 години, което да се изтърпи при първичен непоколебим режим.

Последната е влезнала в действие.  Незабавно започнаха дейности за осъществяване на наложеното наказване „ отнемане от независимост “ за период от 20 години.

Припомняме, че вечерта на 15.01.2019 година жертвата и подсъдимият вечеряли в населяваното от тях жилище. През нощта, по време на интимна непосредственост, подсъдимият В.В. удушил приятелката си. Смъртта ѝ настъпила в границите на няколко минути, в резултат на породената механична асфиксия. След това подсъдимият нанесъл голям брой тежки контузии на потърпевшата. На сутринта след убийството, воден от ревнивост, В.В. почнал да ревизира наличието на телефона на К.С. Писал известия от нейно име на някогашния ѝ приятел и на позната от работата ѝ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР